Fontos közlemény!!
x

Szeretne végleg megszabadulni a penésztől?

Kérje emailben ingyenes, részletes útmutatónkat, amelyből megtudhatja, hogyan tüntetheti el a csúnya penészedést és a kellemetlen, egészségtelen dohos szagot.

A Nagy Penészkönyv. Útmutató a végleges penészmentesítéshez.

Név:*
E-mail cím:*
*A tájékoztató megrendelésével egyben azt is elfogadja, hogy a későbbiekben email-eket fogadjon a peneszes.blog.hu-tól és partnereitől. Ezekről az email-ekről a későbbiekben bármikor leiratkozhat.

HTML

Nem boldogul a penésszel?

Mindent kipróbált és a penész visszajön? Kérje ingyenes útmutatónkat emailben, amiből megtudhatja, hogyan szabadulhat meg végleg a penésztől!

Név:*
E-mail cím:*

ttk50_doboz_keskeny.JPG
wdh520hb_keskeny.JPG

Penészes Blog

Penészes a szőnyeg, a fal, a mosógép és még ki tudja mi. Reszkess penész!

Friss topikok

  • zrenata: @siófoki35: Kedves siófoki35! Azt tudnám javasolni, hogy mindenképp szárítsa ki először a dobozt, ... (2012.05.10. 16:30) Balaton helyett penész

A nyári nap utolsó sugarai

2012.09.27. 12:01 zrenata

Még érezni lehet a nyári nap utolsó sugarait: a vénasszonyok nyarának még nem áldozott le. Azonban nem mindenki örül ennek a melegnek, mint ahogy a nyáron is sok gondot okozott a perzselő nap és a kevés eső.

corn_field_by_bl4ck4dd3r.jpgA nagy aszályok mindenhol rengeteg kárt okoztak, és úgy tűnik, ez még most, szeptember végén is igen nagy gond. A rendkívül kevés csapadéknak köszönhetően a takarmány igen csekély lett, a gabonák hatalmas része veszett kárba. Ennek következtében számtalan élelmiszer is drágább lesz majd, ami az egész gazdaságra ki fog hatni. Érezhető tehát, hogy az időjárás mennyire kiszolgáltatottá tudja tenni az embert, hiszen ha nem vagyunk kellően felkészülve a szeszélyes, változó körülményekre, akkor könnyedén kerülhetünk nehéz helyzetbe.

Magyarországon évente legalább 1000 mm esőnek kellene esnie átlagosan. Ha figyelembe vesszük, hogy eddig mennyi csapadék hullott, a szám amellett, hogy igen elkeserítő, újabb aggodalomra ad okot. Ugyanis az évnek még nincs vége, így közel sem biztos, hogy a természet nem fogja esetleg bepótolni a lemaradását. Akkor pedig nagyon felkészültnek kell lennünk, hiszen a csapadékos hideg évszakok a háztartásokban gondot okozhatnak.

A penész problémája minden évszakot érint, mértéke attól is függ, mennyire csapadékos az időjárás. Azonban mint tudjuk, nem ez az egyetlen tényező, amely a vesztünket okozhatja. A hidegebb hónapok hőmérséklet-különbségei fokozhatják a penész kialakulásának veszélyét, és a beltéri, párával járó háztartási munkák csak tovább rontanak a helyzeten. De tény az is, hogy a beázás is igen gyakori jelenség, főként a régebbi, fel nem újított lakások, házak esetében.

Ezekben az otthonokban, illetve a jobb állapotú épületekben is hasznos lehet a párátlanító készülék. Hiszen az őszi és téli, de még a tavaszi hónapokban is több oldalról "támadhat" a penész, amelyet azonban kivédeni csak a megfelelő eszközzel lehet. A gépek igen hatékonyan léphetnek fel a problémával szemben, melynek köszönhetően mindegy lesz, odakinn esik vagy fúj, az ön lakása továbbra is penészmentes és száraz maradhat.

Szeretnél végleg megszabadulni a penésztől?

Kérd emailben ingyenes, részletes útmutatónkat, amelyből megtudhatod, hogyan tüntetheted el a csúnya penészedést és a kellemetlen, egészségtelen dohos szagot.

Útmutató a végleges penészmentesítéshez.

Név:*
E-mail cím:*
*A tájékoztató megrendelésével egyben azt is elfogadod, hogy a későbbiekben email-eket fogadj a peneszes.blog.hu-tól és partnereitől. Ezekről az email-ekről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: lakás fal páratartalom penész nedvesség foltok párátlanító páramentesítő eltávolítás eltávolítása párátlanítás penészeltávolítás dohszag

A bejegyzés trackback címe:

https://peneszes.blog.hu/api/trackback/id/tr614806117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása