Fontos közlemény!!
x

Szeretne végleg megszabadulni a penésztől?

Kérje emailben ingyenes, részletes útmutatónkat, amelyből megtudhatja, hogyan tüntetheti el a csúnya penészedést és a kellemetlen, egészségtelen dohos szagot.

A Nagy Penészkönyv. Útmutató a végleges penészmentesítéshez.

Név:*
E-mail cím:*
*A tájékoztató megrendelésével egyben azt is elfogadja, hogy a későbbiekben email-eket fogadjon a peneszes.blog.hu-tól és partnereitől. Ezekről az email-ekről a későbbiekben bármikor leiratkozhat.

HTML

Nem boldogul a penésszel?

Mindent kipróbált és a penész visszajön? Kérje ingyenes útmutatónkat emailben, amiből megtudhatja, hogyan szabadulhat meg végleg a penésztől!

Név:*
E-mail cím:*

ttk50_doboz_keskeny.JPG
wdh520hb_keskeny.JPG

Penészes Blog

Penészes a szőnyeg, a fal, a mosógép és még ki tudja mi. Reszkess penész!

Friss topikok

  • zrenata: @siófoki35: Kedves siófoki35! Azt tudnám javasolni, hogy mindenképp szárítsa ki először a dobozt, ... (2012.05.10. 16:30) Balaton helyett penész

Védőfelszerelés penészeltávolításhoz

2011.10.16. 10:09 peneszes

Lakás felújításakor előfordulhat, hogy hirtelen nagy mennyiségű penész kerül napvilágra farost borítások mögött, falburkolatok alatt, résekben, üregekben. Amint elkezdjük lekaparni vagy ledörzsölni, rengeteg penész gombaspóra kerül a levegőbe, amelyek tartós belélegzés esetén komoly légzőszervi problémákat és károsodásokat okozhatnak, ezért védőfelszerelést kell használni.

ip-asset-protection.jpg

A védőeszközök elsődleges funkciója, hogy megakadályozzák a penész tüdőbe vagy szembe jutását illetve a bőrrel történő érintkezését. Azonban egyes, az arcot félig vagy teljesen takaró belélegzés ellen védő eszköz használatához szaktudás vagy speciális tanfolyam szükséges, ha ilyet használunk, előtte kérjük szakember segítségét.

A bőr és a szem védelme

Kezünket védjük a penész allergének (és bizonyos penésztípusoknál a penész által termelt méreganyagok), valamint az eltávolításhoz használt, bőrirritáló hatású tisztítószertől kesztyűvel. A kesztyű anyagát a felhasznált anyagok alapján válasszuk meg. Ha például a penészeltávolításhoz baktériumölő (hipó) vagy más erős tisztítószert használunk, jó a gumi, neoprén, nitril, poliuretán vagy PVC anyagú kesztyű. Szemünk védelméhez jól záró szemüveget vegyünk fel, a szűrő nélküli szellőzővel ellátott típusok nem jók, csak a teljesen zártak, vagy használjunk az egész arcot, beleértve a szemeket is takaró maszkot.

Légzésvédelem

A légzésvédő eszköz típusa a penészesedés mértékétől függ, a megfelelő eszköz kiválasztásához kérjük szakember tanácsát.

Védőruházat

A penész bőrrel érintkezését hivatott megakadályozni. Ez lehet egyszer használatos, eldobható papír védőruha, vagy súlyos esetben teljesen zárt ruházat lehet szükséges, beleértve a fej és a lábfejek takarását is.


 

Szeretnél végleg megszabadulni a penésztől?

Kérd emailben ingyenes, részletes útmutatónkat, amelyből megtudhatod, hogyan tüntetheted el a csúnya penészedést és a kellemetlen, egészségtelen dohos szagot.

Útmutató a végleges penészmentesítéshez.

Név:*
E-mail cím:*
*A tájékoztató megrendelésével egyben azt is elfogadod, hogy a későbbiekben email-eket fogadj a peneszes.blog.hu-tól és partnereitől. Ezekről az email-ekről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz.

Szólj hozzá!

Címkék: a fal penészes párátlanító páramentesítő védőfelszerelés penészmentesítés penészeltávolítás

A bejegyzés trackback címe:

https://peneszes.blog.hu/api/trackback/id/tr413306316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása